O nama

Tvrtka MOJE BOJE d.o.o. osnovana je 2010. godine kao klaster tradicionalnih trgovina boja i lakova.

Želja osnivača je prvenstveno bila udružiti znanje i iskustvo u prodaji boja i lakova te formirati nacionalni lanac boja i lakova koji će kvalitetno zadovoljiti sve zahtjeve  kupaca.

Cilj nam je održati u tržišnoj utakmici tradicionalne prodavaonice boja i lakova, Vaše “dućane iz susjedstva” u koje osim po boje, lakove, alate, pribor i sl. možete doći po stručan savjet našeg prodajnog osoblja koje je educirano da pomogne u izboru najoptimalnijeg rješenja.

Na velikom izložbeno-prodajnom prostoru u neposrednoj blizini Arena centra, na adresi Karlovačka cesta 4a, otvorili smo prvi u nizu maloprodajnih trgovina pod vlastitim brandom gdje uz povoljne cijene nudimo veliki izbor boja i lakova, ručnog i električnog alata, te pripadajućeg pribora, zaštitne opreme, brusnog materijala, kitova i niz drugih proizvoda za završne radove u graditeljstvu. Također nudimo uslugu kompjuterskog toniranja JUB, Dulux, Caparol i Chromos Svjetlost boja i lakova, te izradu HB Body auto lakova.

Ispred prodajnog prostora nalazi se vlastiti parking.

Ovim putem Vas pozivamo da nas posjetite u našem prodajnom prostoru kako bi Vam uz stručno osoblje mogli prezentirati našu ponudu.

MOJE BOJE d.o.o.
Lanac trgovina boja i lakova

ADRESA
Karlovačka cesta 4A, Blato, Zagreb

TEL 01 6560 481
FAX 01 6560 289

EMAIL
moje-boje@moje-boje.hr